logo
POKAŻ WIECEJ

Cena

do 175 zł (4)
od 175 zł do 200 zł (10)
od 200 zł (1)
-
z 1

Hiszpania: Książka Kucharska

Wydanie: Pierwsze
Język: Angielski
Ilość stron: 1080
Rodzaj papieru: Twarda oprawa
Waga: 2.34 kg
192,54
30 szt.

Kuchnia Turecka: Kulinarne Tradycje i Przepisy z Turcji

Wydawca: Phaidon Press
Liczba przepisów: 550
Liczba stron: 512
Waga książki: 1832 gram
193,20
30 szt.

Peruwiańska Książka Kucharska autorstwa Gastona Acurio

185,39
30 szt.

Kuchnia Tajlandii: Przepisy i Tradycje

Producent: Phaidon Press
Liczba przepisów: Ponad 100
Format: Książka w twardej oprawie
198,39
30 szt.

Warzywna Wspaniałość: Nowoczesne Przepisy do Domowej Kuchni

Autor: Jeremy Fox
Liczba stron: 180
Język: polski
Wydanie: 1
Format: twarda okładka
Data publikacji: 2017-04-17
169,04
30 szt.

Szwedzkie Wypieki: Książka o Skandynawskim Piekarstwie

Wydanie: 1
Ilość stron: 576
Język: angielski
Waga: 1.86 kg
193,20
30 szt.

Sekrety Włoskiej Kuchni - Kuchnia Massimo Bottura

Ilość stron: 301
Język: angielski
Wydanie: Pierwsze
Rok publikacji: 2014
194,24
27 szt.

Kuchnia Japońska: Przewodnik po Smakach

166,94
30 szt.

Srebrna Łyżka - Kulinarne Inspiracje z Całego Świata

Wydawca: Phaidon Press
Język: Polski
Ilość stron: 520
Rok wydania: 2023
171,87
30 szt.

Tuscany w Twojej Kuchni: Współczesna Kulinaria Włoskiej

Wydawca: Phaidon Press
Data publikacji: 30 marca 2023
Język: polski
Format: twarda okładka
Ilość stron: 568
Waga: 1944 g
195,29
30 szt.

Czekoladowa Łyżka: Słodkości Włoskiej Kuchni od Srebrnej Łyżki

Wydanie: 1
Liczba stron: 344
Data publikacji: 2023-08-24
159,80
30 szt.

Kuchnia wegetariańska Japonii: Przewodnik po smakach

Rodzaj oprawy: twarda
Wydawca: Phaidon Press
Liczba stron: 368
Waga: 1406 g
Data publikacji: 27 kwietnia 2023
193,20
30 szt.

Książka Kulinarna: Smaki Aubrac - Sekrety Francuskiej Kuchni

Format: hardcover
Liczba stron: 272
Gwiazdy: Michelin
Waga przedmiotu: 1379g
Wydanie: 1
218,78
30 szt.

Meksykańska Kuchnia: Przewodnik Kulinarno-Kulturalny

ISBN: 9780714867526
Liczba stron: 704
Wydanie: Pierwsze
Wydawca: Phaidon Press
192,31
30 szt.

Kuchnia Wegan: Przewodnik Po Roślinnych Przepisach

Autor: Jean-Christian Jury
Liczba stron: 480
Wydanie: 1
Język: polski
Waga: 1710 gr
193,20
30 szt.
z 1
Popularne wyszukiwania: